Ruw terrein heftruck

De Sirio 15.4 ruw terrein heftruck van 1.5 ton met permanente 4-wiel aandrijving.  De Sirio 15.4 heeft een grote manoeuvreerbaarheid. 

Het laagliggende zwaartepunt maakt deze machine uitermate geschikt voor gebruik op hellingen. De geavanceerde hydrostatische aandrijving zorgt voor een unieke draaicirkel, welke de werkprestatie keer op keer ten goede komt. 

De zitpositie is zo gesitueerd dat deze uiterst ergonomisch is met perfect zicht naar voren en achteren. 

De beperkte hoogte en breedte van deze machine maakt dat deze ook in moderne boom- en wijngaarden in zijn element is. Hij kan zelfs gebruik maken van kelder- en magazijndeuren die iets meer dan 2 meter hoog zijn. 

ferrari tractor serie ‘thor’ 

Prestatie, afmetingen, wendbaarheid, comfort en veiligheid. Dat zijn de unieke kwaliteiten die de Ferrari tractoren onderscheid van een gewone trekker.

Ferrari ‘Thor’ zijn tractoren uit het zware vermogenssegment met vier gelijke wielen en centrale knikbesturing. 

Ze zijn verkrijgbaar met een omkeerbaar bestuurdersplatform. Deze tractor is ideaal in onder andere de gespecialiseerde land- en tuinbouwbedrijven. Compacte afmetingen, een kleine draaicirkel en laag zwaartepunt maken van de Thor een onvervangbare machine. Door zijn breedte van 112 cm en wielbasis van minder dan 145 cm is hij de beste in zijn klasse. De nieuwe transmissie is ge├»ntegreerd in het OS-Frame en garandeert een betrouwbare overgang naar de wielen en aftakas. 
festi hf3000

De Festi hoogwerker is uitermate geschikt voor onder andere het aanbrengen van hagelnetten, het vastzetten van koppen en controle- of verzorgingswerkzaamheden. 

Ook verlopen werkzaamheden vele malen sneller en handiger tijdens het plukseizoen. 

Deze machine rijdt automatisch middels tasters en heeft dankzij 4-wiel besturing een grote wendbaarheid. Uitvoerbaar met hefmast (zowel voor als achter) en rollenbaan over het plateau. Uiteraard uitgevoerd met een snoeicompresser. 

Met deze uitvoering van de Festi levert de fabrikant een complete, compacte machine tegen een betaalbare prijs.