Phantom M748

Deze krachtige machine is gelijk de kleinste van de reeks en wordt voornamelijk ingezet met een compact tractor voor het behandelen van bomen tegen allerlei plagen. 

Met ventilator welke elektrisch draaibaar is met een articulerende uitblaas, gegalvaniseerd frame en een tankinhoud naar keuze vanaf 200 tot 400 liter. 

Inzetbaarheid van deze machine voor o.a. bomen in parken, particuliere tuinen en kleine kwekerijen. 

PHANTOM M120

De Phantom M120 is de grote broer van de M748. Verkrijgbaar met een tankinhoud vanaf 400 liter en daarmee inzetbaar voor het behandelen van hoge bomen en bij kwekerijen. 

Deze prachtige machine is geschikt voor boomhoogtes tot 20 meter. 

Met ventilator welke elektrisch draaibaar is met een articulerende uitblaas, gegalvaniseerd frame en een tankinhoud naar keuze vanaf 400 tot 600 liter. 


PHANTOM M612 SUPER

De Phantom M612 Super is de perfecte machine voor gewasbescherming in hoge bomen. Eikenprocessierups bestrijding, kastanje mineermot & luizen bestrijding. Deze jongen kan het allemaal. 

De Phantom serie nevelspuit wordt aangedreven door de unieke whirlwind ventilator. Hierdoor is er maximale luchtondersteuning. 

Door de bespuitingstechniek worden de spuitmiddelen efficiënt toegepast. Hiermee beperk je de emissie tegen een gunstige kostenverhouding. 
Phantom Luxor Superecology M780

Deze complete machine kan naar keuze uitgevoerd worden met verschillende type motoren. Voorzien van een polyethyleen vloeistoftank van exclusief design. De tank heeft een capaciteit van 400 liter,
25 liter afsluitbare brandstoftank, 50 liter circuit reinigings tank en een handwas tank van 25 liter. 

Deze electrostatic Mist Blower heeft een hoge capaciteit (gepatenteerde) centrifugaal ventilator met hoge lucht snelheid. 
PHANTOM M120 Trekker

Phantom ‘Trekker’ M120 motoraangedreven elektrostatische nevelspuit, voor montage op zelfrijdend rups onderstel, inzetbaar op moeilijk bereikbare plaatsen, en in particuliere tuinen voor gewasbescherming en aanpak van eikenprocessierups in hoge bomen.


PHANTOM Luxor M612

De Phantom M612 Luxor Superecology is op aanvraag ook verkrijgbaar met een 50 of 80 pk watergekoelde motor. Deze machines zijn speciaal ontwikkeld voor nog hogere boomhoogtes. Deze machines zijn uitgerust met de M612 centrifugaal
ventilator welke aan twee kanten zijn lucht aanzuigt. Deze prachtmachine heeft een ongeëvenaarde capaciteit. Combineer dit met de hoge luchtsnelheid en de te gebruiken middelen bereiken in no time hun doel.

Deze machine in actie zien? Bekijk dan deze
video.